Blogger Layouts

ღ D E A R D I A R Y ღ

Daisypath Anniversary tickers
Hello there bloggers ;) act blog ni macam dah xde pape dah. tatau nak cakap camne. but ade story baru. opkos yang terbaru lah kan uolsss. past is past. now future lah uolss. lovely future. my future. LOVE ;)


Awakkk . . . ingat x masa memula dulu? dulu sangat kan? haha whatevah uols. awak call saya :) masa tu kan saya kat ofis. alahai, dalam hati mamat mana lah kacau aku nak balik ni. hahaha. jual mahal sangat kan memula tuu. jawab pun macam nak tanak jee. wahaha. cakap cakap blablabla sampai hujan berenti rasanye. haha hebat betul. almaklum laa, awak kata an kredit awak takan habis. curlast sangat kann. hahaha xD 

Awak . , . ingat tak? ada satu hari ni. saya keje lua. saya kelua dengan kawan saya. tapi bila saya balik ofis saya, act saya pelik. ingat salah kereta. hahaha. maklum lahh, tetibe atas kereta ada bunga. x terkejut pulak aku ni kan, hahaha. Padahal awak tak tahu pun mana pejabat saya, mana satu kereta saya. Saya cuma btawu kalau dari petronas tu boleh nampak ofis 7 tingkat saya tuu and baby merah saya tuu ;) then saya balik lahh, ingat awak dah blah dah. HAHA. tak sangka awak pergi kawasan rumah saya. walaupun tatau rumah kan ;) serious wakk, saya ingat awak memainn jee. hahaha. maafkan saya, saya gps bergerak yang agak teruk lahh kan. hahaha. then awak bebetul sampai depan rumah saya ;) arghhhh. memula sekodeng je kat tingkap bilik ;) dan secara tetibe mane tah mulut ni cakap "awak nak pelam tak?" yang awak pun gedik sangat jawab "nak nak nak". hehehe ;) sorry, masa tu saya lupa nak bekalkan nasi sekali. kalau tak, tapayah la awak makan kat kedai macikk yang suka bagi murah kat awak. HAHA. Sanggup redah perjalanan kan ;) pastu sanggup duduk kat lua 2 jam kan. saya pun lupa nak jemput masuk ruma, awak pun macam tanak masuk kan. hahaha. Takpe lah, then saya cakap "lain kali, datang time cuti. datang siang-siang. boleh makan lunch" :) Saya pernah cakap kan, awak lelaki yang sanggup cari mana rumah saya. haa ye, memang betul ;)


saya BAHAGIA ada awak ;) kbhai.